نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آلودگی قارچی پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
  • آنالیز مطلوبیت پیش‌فرآوری ازن‌کافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنین‌زدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدل‌سازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
  • آنتوسیانین نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف‌سازی آب انار: شاخص‌های کیفی و رئولوژیکی و ترکیبات زیست فعال [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 599-611]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 469-485]
  • آنتی بیوتیک مروری بر باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آن‌ها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]

ا

  • اپن فوم بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخم‌مرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
  • اتمسفر اصلاح شده بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]
  • اتومایزر انتخاب مناسب‌ترین نوع سم‌پاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
  • ارزش حرارتی بررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیست‌گاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بی‌هوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
  • ارزش خالص فعلی ‏ امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
  • ارزیابی چرخه‌ی زندگی بررسی مصرف انرژی و آلاینده‌های زیست‌محیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
  • ارزیابی حسی بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]
  • ارزیابی عملکرد طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندق‌شکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
  • ازن‌کافت پیش‌فرآوری ازن‌کافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنین‌زدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدل‌سازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
  • اسانس اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
  • اسانس دارچین بررسی نرخ رهایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضد‌‌میکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
  • استخراج پروتئین طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]
  • استخر خورشیدی ساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
  • استرول ها بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]
  • اطلاع‌رسانی ارزیابی خواسته‌های مشتریان و تبدیل آن‌ها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 345-361]
  • اکسرژی امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
  • اکسرژی ساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
  • اکسیداسیون روغن بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 469-485]
  • اکسیدهای نیتروژن ارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]
  • اکسیژن خواهی شیمیایی بررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیست‌گاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بی‌هوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
  • الکترواستاتیک ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
  • الگوریتم ژنتیک مدل‌سازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینه‌سازی بر پایه شبیه‌سازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
  • الگوریتم شبیه سازی تبرید بهینه‌سازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیه‌سازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
  • المان محدود مدل‌سازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینه‌سازی بر پایه شبیه‌سازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
  • انبارداری بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 469-485]
  • انباره خاک طراحی و ساخت یک بوامتر اندازه‌گیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
  • انرژی بررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیست‌گاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بی‌هوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
  • انرژی مصرفی بررسی مصرف انرژی و آلاینده‌های زیست‌محیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
  • انرژی مصرفی کل بهینه‌سازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
  • انرژی‌های تجدید پذیر ساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
  • اولترافیلتراسیون مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
  • ایزوله پروتئین سویا تولید ماست کم‌چرب فراسودمند غنی‌شده با ایزوله پروتئین سویا [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 585-598]

ب

  • بار میکروبی تاثیر عصاره‌ آبی بره موم حاصل از روش‌های مختلف استخراج به‌عنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
  • بازاریابی شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
  • بازده الکتریکی ساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکننده‌ی سطح آرایه‌های فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
  • بازده انرژی کاربرد مدلهای شبکه عصبی مصنوعی (MLP و RBF) و ماشین بردار پشتیبان (SVM) به منظور تخمین میزان سایه در جمع‌کننده‌های خورشیدی صفحه تخت در ایران [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 197-209]
  • بافت بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]
  • باقیمانده‌های دارویی مروری بر باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آن‌ها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]
  • برس استوانه‌ای ساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکننده‌ی سطح آرایه‌های فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
  • برش دقیق طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزی‌های خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
  • برهمکنش ماشین و خاک توسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
  • بره موم تاثیر عصاره‌ آبی بره موم حاصل از روش‌های مختلف استخراج به‌عنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
  • بهینه سازی طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]
  • بوامتر طراحی و ساخت یک بوامتر اندازه‌گیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
  • بینایی ماشین طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزی‌های خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
  • بینایی ماشین توسعه خشک‌کن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدل‌سازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]
  • بیواتانول امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]

پ

  • پارامترهای چابکی بررسی و رتبه‌بندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
  • پارامترهای خاک طراحی و ساخت یک بوامتر اندازه‌گیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
  • پالس الکتریکی طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]
  • پپتید زیست فعال هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]
  • پردازش تصویر پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
  • پردازش تصویر ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
  • پروتئین آب پنیر ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
  • پسته پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
  • پنیر آنالوگ ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
  • پوشش خوراکی بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]

ت

  • تئوری بنیانی شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
  • تجسم ویژگی توسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقه‌بندی هوشمند گونه‌های ماهی کپور [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 391-407]
  • تحلیل سلسله مراتبی انتخاب مناسب‌ترین نوع سم‌پاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
  • تخم‌مرغ مروری بر باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آن‌ها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]
  • تخم‌مرغ بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخم‌مرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
  • تراکتور ارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]
  • ترکیبات فنلی کل تاثیر عصاره‌ آبی بره موم حاصل از روش‌های مختلف استخراج به‌عنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
  • ترکیبات فنولیک بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]
  • تصویر برداری حرارتی ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
  • تعاونی کمباین داران بررسی و رتبه‌بندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
  • تغییرات کلی رنگ بهینه‌سازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
  • تلفات ارزیابی عملکرد ماشین خرمن‏کوب خرفه در مقیاس آزمایشگاهی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 107-117]

ج

  • جامدات فرار بررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیست‌گاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بی‌هوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]

چ

  • چگالی توان توسعه خشک‌کن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدل‌سازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]

خ

  • خانه کیفیت ارزیابی خواسته‌های مشتریان و تبدیل آن‌ها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 345-361]
  • خانواده کپورماهیان توسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقه‌بندی هوشمند گونه‌های ماهی کپور [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 391-407]
  • خرفه ارزیابی عملکرد ماشین خرمن‏کوب خرفه در مقیاس آزمایشگاهی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 107-117]
  • خشک کردن اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
  • خواص آنتی اکسیدانی هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]

د

  • داکوتا بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخم‌مرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
  • دوره رسیدگی تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]

ر

  • رزماری بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 469-485]
  • رضایت‌مندی ارزیابی خواسته‌های مشتریان و تبدیل آن‌ها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 345-361]
  • رقابت ارزیابی خواسته‌های مشتریان و تبدیل آن‌ها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 345-361]
  • روش تاپسیس بررسی و رتبه‌بندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
  • روش سطح پاسخ پیش‌فرآوری ازن‌کافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنین‌زدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدل‌سازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
  • روش‌های استخراج تاثیر عصاره‌ آبی بره موم حاصل از روش‌های مختلف استخراج به‌عنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
  • روغن آفتابگردان بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 469-485]
  • روغن زیتون بکر تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
  • روغن زیتون بکر بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]

ز

  • زمان انجام عملیات بررسی راهبرد برون‌سپاری عملیات تهیه‌زمین برای کشت نیشکر (مطالعه‌ موردی: شرکت‌های کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
  • زمان برداشت تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
  • زمان فرآیند تغلیظ بهینه‌سازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
  • زنجیره تأمین پایدار شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
  • زنجیره توزیع بررسی و رتبه‌بندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
  • زیتون تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]

س

  • سامانه های پیچیده بهینه‌سازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیه‌سازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
  • سبزی طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزی‌های خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
  • سرعت حد ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
  • سطح پاسخ طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]
  • سم‌پاش انتخاب مناسب‌ترین نوع سم‌پاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
  • سموم شیمیایی بررسی مصرف انرژی و آلاینده‌های زیست‌محیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
  • سوخت دیسترول ارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]

ش

  • شار مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
  • شار تراوه نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف‌سازی آب انار: شاخص‌های کیفی و رئولوژیکی و ترکیبات زیست فعال [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 599-611]
  • شبکه عصبی مصنوعی مدل‌سازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینه‌سازی بر پایه شبیه‌سازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
  • شفافیت نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف‌سازی آب انار: شاخص‌های کیفی و رئولوژیکی و ترکیبات زیست فعال [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 599-611]
  • شیرابه ذرت ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
  • شیر خام تاثیر عصاره‌ آبی بره موم حاصل از روش‌های مختلف استخراج به‌عنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
  • شیرشتر مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
  • شیر و فرآورده‌های شیر مروری بر باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آن‌ها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]

ص

  • صنعت طیور بهینه‌سازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیه‌سازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
  • صنعت لجستیک شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]

ط

  • طبقه‌بندی توسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقه‌بندی هوشمند گونه‌های ماهی کپور [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 391-407]
  • طراحی و ساخت طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندق‌شکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]

ع

  • عملکرد و آلایندگی ارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]

غ

  • غلظت گرد و غبار ساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکننده‌ی سطح آرایه‌های فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]

ف

  • فتوولتائیک امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
  • فرآوری پس از برداشت طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندق‌شکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
  • فرآیند غشایی نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف‌سازی آب انار: شاخص‌های کیفی و رئولوژیکی و ترکیبات زیست فعال [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 599-611]
  • فراپالوده ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
  • فراصوت بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخم‌مرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
  • فروسنج‌ مخروطی توسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
  • فسفر بررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیست‌گاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بی‌هوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
  • فناوری تصویربرداری فراطیفی پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
  • فندق طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندق‌شکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
  • فندق شکن طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندق‌شکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
  • فیلم فعال بررسی نرخ رهایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضد‌‌میکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]

ک

  • کارخانه انرژی خالص صفر امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
  • کاه گندم پیش‌فرآوری ازن‌کافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنین‌زدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدل‌سازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
  • کروماتوگرافی گازی اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
  • کم چرب تولید ماست کم‌چرب فراسودمند غنی‌شده با ایزوله پروتئین سویا [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 585-598]
  • کنترل توان مایکروویو توسعه خشک‌کن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدل‌سازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]
  • کنترل رهایش بررسی نرخ رهایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضد‌‌میکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
  • کنسانتره بهینه‌سازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
  • کنسانتره پروتئین شیر ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
  • کوبنده لاستیکی ارزیابی عملکرد ماشین خرمن‏کوب خرفه در مقیاس آزمایشگاهی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 107-117]
  • کود ارگانیک بررسی مصرف انرژی و آلاینده‌های زیست‌محیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
  • کیفیت بررسی راهبرد برون‌سپاری عملیات تهیه‌زمین برای کشت نیشکر (مطالعه‌ موردی: شرکت‌های کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
  • کیفیت توسعه خشک‌کن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدل‌سازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]

گ

  • گلابی بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]
  • گوشت مرغ شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
  • گوشت و فرآورده‌های گوشتی مروری بر باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آن‌ها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]
  • گیاه دارویی ارزیابی عملکرد ماشین خرمن‏کوب خرفه در مقیاس آزمایشگاهی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 107-117]

ل

  • لیکوپن بهینه‌سازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
  • لیگنین‌زدایی پیش‌فرآوری ازن‌کافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنین‌زدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدل‌سازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]

م

  • ماده شوینده ساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکننده‌ی سطح آرایه‌های فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
  • ماست فراسودمند تولید ماست کم‌چرب فراسودمند غنی‌شده با ایزوله پروتئین سویا [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 585-598]
  • ماهی سفید هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]
  • محاسبات انرژی ساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
  • محصولات کم چرب بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]
  • مدل اجزا گسسته توسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
  • مدل اعتبارسنجی تقاطعی کاربرد مدلهای شبکه عصبی مصنوعی (MLP و RBF) و ماشین بردار پشتیبان (SVM) به منظور تخمین میزان سایه در جمع‌کننده‌های خورشیدی صفحه تخت در ایران [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 197-209]
  • مدل‌سازی ریاضی مدل‌سازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینه‌سازی بر پایه شبیه‌سازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
  • مدلسازی سینتیکی مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
  • مدل‌سازی عددی بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخم‌مرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
  • مدیریت بهینه‌سازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیه‌سازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
  • مدیریت دانش ارزیابی خواسته‌های مشتریان و تبدیل آن‌ها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 345-361]
  • مرحله آلودگی پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
  • مرکبات اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
  • مرکبات انتخاب مناسب‌ترین نوع سم‌پاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
  • معادله بکر طراحی و ساخت یک بوامتر اندازه‌گیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
  • معادله فشار-نشست طراحی و ساخت یک بوامتر اندازه‌گیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
  • مقاومت هیدرولیکی مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
  • مواد تغییر فاز دهنده ساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
  • مواد جامد محلول بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]
  • موم بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]

ن

  • نانو فیبر کیتوزان بررسی نرخ رهایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضد‌‌میکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
  • نرم افزار انتخاب مناسب‌ترین نوع سم‌پاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
  • نشاسته بررسی نرخ رهایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضد‌‌میکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
  • نیشکر بررسی راهبرد برون‌سپاری عملیات تهیه‌زمین برای کشت نیشکر (مطالعه‌ موردی: شرکت‌های کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]

و

  • واسنجی توسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
  • ویژگی های شیمیایی بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]

ه

  • هزینه بررسی راهبرد برون‌سپاری عملیات تهیه‌زمین برای کشت نیشکر (مطالعه‌ موردی: شرکت‌های کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
  • هوش مصنوعی کاربرد مدلهای شبکه عصبی مصنوعی (MLP و RBF) و ماشین بردار پشتیبان (SVM) به منظور تخمین میزان سایه در جمع‌کننده‌های خورشیدی صفحه تخت در ایران [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 197-209]
  • هیدرولیز آنزیمی هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]

ی

  • یادگیری عمیق توسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقه‌بندی هوشمند گونه‌های ماهی کپور [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 391-407]